Home / archiefcentraal / handbalvrouwen travelbags hv zwolle pas echt op stoom in de tweede helft tegen heino

handbalvrouwen travelbags hv zwolle pas echt op stoom in de tweede helft tegen heino

Foto: Barbara Timmermans

De Zwolse dames hebben het vaak erg lastig in de wedstrijden tegen Heino en ook deze avond ging het in de eerste 15 minuten gelijk op. De dames van Zwolle hadden de dekking goed staan, maar konden zichzelf niet belonen door te scoren. Heino kon daarom enige tijd aanhaken tot een stand van 11-11. Door snelle aanvallen, individuele acties en hard werken in de verdediging liep Zwolle uit tot een ruststand van 12-18.

In de rust zijn de puntjes op de i gezet door een paar punten te benoemen, die nog beter konden. Zwolle ging weer verder waar ze gebleven waren en bouwde een grote voorsprong op. Door een goede dekking en een sterk staaltje keepen is de stand 18-28 voor de dames van Zwolle. Zowel de dames van Heino als van Zwolle lieten een mooi en snel spel zien. Zoals de coach van Heino zei: “Een maatje te groot.”. En zo resulteerde de eindstand 22-38 voor Zwolle.

 

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.