grote huldiging carlijn achtereekte in lettele

Het terrein is geopend vanaf 14.00 uur en er is eten en drinken te krijgen met (SECL) munten. Er is een snelkassa en er kan gepind worden op het terrein. Voor minder validen, ouderen en genodigden zijn zitplaatsen beschikbaar. Lettele is gewoon bereikbaar en er worden parkeerterreinen ingericht. Ook komt er een fietsersparkeerplaats. Lettele zal kortdurend (tijdens de rondrit) helemaal worden afgesloten voor inkomend verkeer. Dit wordt met duidelijke borden aangegeven. RTV Oost verzorgt een live-registratie van het gehele huldigingsfeest.

Het is de bedoeling om Carlijn namens het dorp een cadeau aan te bieden. Storten of anoniem doneren (Lekker Makkelijk en Kapsalon Annemiek) is nog steeds mogelijk. Vanaf ongeveer 19.00 uur is er een Lettels feest bij Spikker. De toegang kaarten zijn uitgegeven. Een oproep aan iedereen die kaarten teveel heeft, deze zo snel mogelijk terug te brengen bij café Spikker, dan kunnen ze opnieuw worden uitgegeven.

U kunt de voortgang volgen via staging2.lettele.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.