gewoon carolien met zachtheid blijven staan

Het kan verwarrend zijn als iemand of een situatie iets anders laat horen of zien dan dat wat er werkelijk is. Sommige voelende mensen komen door de verwarring van alles wat ze voelen dan in situaties van misbruik, overheersing en manipulatie. Zo was er een prachtige mevrouw die elke keer maar bleef lopen als haar man iets vroeg. Ze was zo ver bij zichzelf vandaan dat ze zei; ‘Hij maakt misbruik van mij’ in plaats van ‘ik laat mij gebruiken‘. Voor haar was de bewustwording dat ze een natuurlijke afstemming naar anderen had, erg belangrijk en het leren goed bij zichzelf te zijn. De afstemming is om jou te laten voelen waar die ander is. Dat kan lichamelijk zijn, maar ook op de verschillende golflengtes/ frequenties van energie. Het is niet waar jij zou moeten gaan.

Zo was ik een paar jaar terug samen met een andere voelende mevrouw en ervoer ik een heel bouwwerk van energie om haar heen. Zij gebruikte deze bescherming uit angst om alles te voelen en uit angst dat ik haar energieveld zou verstoren. Ik had zelf toen acceptatie van het feit dat Dat wat gevoeld wil worden, ervaren mag worden en had de overtuiging ‘dat wat je over hebt, deel je’. Ik ervoer haar angst en haar gebrek aan daadkracht en gaf haar onbewust energie om daar wat mee te doen. Dat was nu net haar angst. Zij wilde zaken juist op haar manier en in haar tempo laten gebeuren. “Daar waar je bang voor bent, komt juist naar je toe, lijkt het.”

Ik gaf energie weg aan haar. Wij leerden dat geven en ontvangen vanuit bescherming nodig hebben, willen helpen, overtuigingen en/ of angsten energie kost. Energie wisselt namelijk vanZelf uit als er ontspanning en ontspannen samen zijn is. Daar hoeft ‘een ik’ niks voor te doen en eigenlijk mag ‘het ik’ dan gewoon oplossen. Dan gebeuren de wonderen. Zo maakten en maken wij onszelf steeds meer vrij van gedachten, overtuigingen en gedrag om geen druk meer te voelen. En zo zijn er steeds meer voelende mensen. De natuurlijke staat van een voelende mens staat op afstemming en op begrip, op overeenstemmen, op zachtheid en ruimte, op wederzijds afstemmen en voelen. Op eerlijkheid en kwetsbaar durven zijn. Met zachtheid blijven staan.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.