geslaagde schooltennisweek bij atc wijhe

Tijdens de gymles hebben kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar tennisles gekregen van de clubtrainers Liset Smeenk en André Mekers (Tennis met Passie) en de gymdocenten. De trainers werden daarbij geholpen door enthousiaste vrijwilligers, leden van ATC Wijhe. De tennisvereniging heeft gezorgd voor de tennisrackets, tennisballen en andere materialen.

Bij het schooltennis snijdt het mes aan twee kanten. De tennisvereniging hoopt de jeugd enthousiast te maken voor de balsport en zo nieuwe leden te krijgen. De gymleraar hoopt dat enkele van zijn pupillen, die nu nog van geen enkele sportclub lid zijn, aanhaken bij de tennisclub en zo in georganiseerd verband beweging krijgen.

Kinderen die de smaak te pakken hebben kunnen dit voorjaar zeven tennislessen volgen bij ATC Wijhe voor maar vijftien euro. Tevens kunnen zij voor een aantrekkelijke prijs lid worden.

Het schooltennis krijgt nog een vervolg voor de jongste jeugd (4 t/m 6 jaar). Op woensdag 28 maart wordt een gratis Tennis Instuif georganiseerd van 15.00 tot 16.00. Meer informatie is te vinden op staging2.atcwijhe.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.