Home / archiefcentraal / geslaagde derde editie raalter dressuur bokaal

geslaagde derde editie raalter dressuur bokaal

Zondag werd de spannende finale verreden van de klassen B t/m ZZL, met als hoofdsponsor Country Mill. Voorafgaand aan de finale was er een mooie clinic georganiseerd door Grand Prix-amazone Femke Beljon en paralympisch dressuur-amazone Demi Vermeulen. Demi: “Het is altijd leuk om mensen uit te leggen wat de paradressuur nu precies inhoudt. Zo raken er steeds meer mensen bekend mee en zien ze wat er allemaal mogelijk is, ook met een beperking.” De clinic werd afgesloten met een kür op muziek. Het ultieme doel van Demi is de Olympische Spelen in 2020.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.