geen plaats in de top tien voor mark kampman

Kampman, getrouwd en vader van twee kinderen, is in het dagelijkse leven werkzaam bij SOTOG, een school met leerlingen met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Hij is kandidaat voor Gemeentebelangen en staat op plek vijf.

Over zijn werk vertelt hij dat hij vorig schooljaar met een collega is gestart aan een arbeidstrainingscentrum. “Wij helpen jongeren van achttien jaar en ouder aan een zinvolle dagbesteding of een arbeidsplek bij een werkgever. Hierdoor heb ik veel contact met diverse gemeenten en werkgevers.”

Kampman heeft werkervaring in de landbouw, bouw, onderwijs en jeugdzorg. Naast zijn werk doet hij aan karate en mountainbiken. Hij maakt graag een toertochtje op de oude brommer in de zomer en organiseert hij een toertocht in Nieuw-Heeten tijdens het Bouwvakfeest. Daarnaast doet hij al jaren bardienstvrijwilliger bij De Belte. Zijn lijfspreuk is: ‘A’j mekare helpt, hoef ie ’t nie allene te doen’

Na jaren in Plaatselijk Belang te hebben gezeten mocht hij in 2014 plaatsnemen in de gemeenteraad.  “Ik kom op voor de leefbaarheid in de buurtdorpen en in het bijzonder Nieuw-Heeten. Jeugdzorg, onderwijs de participatie-wet en het buitengebied hebben ook mijn aandacht. Sinds een jaar ben ik raadpleinsessievoorzitter en ben ik samen met een werkgroep bezig met het oprichten van de kindergemeenteraad in Raalte.”

Het meedoen aan de verkiezingen van de beste poster was meer een aardigheidje. Hij hoopt dat de mensen op hem gaan stemmen op 21 maart. Wat zou je als afsluiter tegen de Raaltenaren willen zeggen? “Mijn raadswerk heb ik de afgelopen jaren met veel inzet en plezier gedaan en wil ik graag blijven voortzetten. Kan ik op uw stem rekenen?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.