financiering plannen tv heino rond

Het huidige gebouw is niet geïsoleerd, het dak lekt en is aan vervanging toe. Naast het gebrek aan comfort zijn ook de energielasten erg hoog. Voor een project als dit geldt een maximale lening van 150.000 euro, maar omdat de gemeente toch al plannen had om die hoogte aan te passen, is besloten om alvast voor de Tennisvereniging een uitzondering te maken. Stichting Waarborgfonds Sport staat voor 50 procent borg voor de rente en aflossing op de lening. De plannen kosten in totaal circa 250.000 euro. Volgens het college zien de plannen (en de financiële onderbouwing) er goed uit. Hiermee is overigens de kogel nog niet door de kerk. De tennisvereniging is nog in gesprek met omwonenden over het ontwerp van het nieuwe gebouw, dat, mochten de plannen van de vereniging worden uitgevoerd, wat hoger uitvalt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.