film over dementie kijken in olst

Iedereen kan te maken krijgen met dementie of met een naaste met dementie. Het is goed om dan te weten hoe u ermee om kunt gaan en wat de mogelijkheden zijn voor ondersteuning.

Om ervaringen te delen en informatie te geven op het gebied van ondersteuning voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorger wordt deze avond georganiseerd voor iedereen binnen de gemeente Olst – Wijhe die geïnteresseerd is. Aangezien er steeds meer mensen te maken krijgen met dementie vindt de gemeente Olst-Wijhe en het Netwerk Dementie het belangrijk vroegtijdig mensen te informeren over de mogelijkheden die er zijn.

Aansluitend aan de film over beginnende dementie, willen we u als bezoeker de gelegenheid geven vragen te stellen op het gebied van dementie en in gesprek te gaan over de film. Verschillende professionals zullen aanwezig zijn.

Datum: 22 maart
Locatie: Holstohuus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst
Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.