farmstacle run heino bouwt verder met nieuwe sponsor

De obstakelrun in boerenstijl is in drie jaar tijd gegroeid van 500 deelnemers en één parcours naar 1.500 deelnemers over twee parcoursen plus een Kidsrun. Dennis Hilgenkamp, eigenaar van Hilgenkamp Bouwservice, is zelf al jaren nauw betrokken bij het evenement. Hij levert samen met zijn medewerkers ieder jaar de monkey bars en afgelopen jaar bouwden zij het grootse eindobstakel met de glijbaan. Trots nam hij dan ook de symbolische hooivork aan die hem als Landheer toekomt.

Dit jaar is de route gelijk aan de afgelopen jaren, de organisatie zal de deelnemers wederom verrassen met nieuwe hindernissen. Alle deelnemers rennen door weilanden en over boerenbedrijven en moeten veel modder- en waterobstakels overwinnen om via het dorp te finishen op het gezellige ‘Boerenerf’. De drie afstanden zijn ongewijzigd. De Kidsrun (3 km) is voor deelnemers van 8 tot 14 jaar. Daarnaast is er de basisafstand van 8,5 km en kunnen de echte stoere boeren kiezen voor de langste afstand de 13,5 km, voor extra kilometers met nog meer en zwaardere obstakels.

De inschrijving van de Farmstacle Run 2018 opent halverwege maart en ook dit jaar geldt: vol is vol.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.