fantastische middag met de stuwzangers bij het boskamp

Wat een sfeertje tijdens de drie sessies! ‘De Stuwzangers’ maakten er een feest van onder aanvoering van dirigent Flip Jonkman uit Heino en met instrumentale begeleiding van Jannes Kleene, Herna Zielman en Jan Noot op accordeon, Henk Slettenhaar op gitaar en Jan Vermaning op slagwerk.

Een drietal geluidsmensen stonden ditmaal achter de knoppen: Jan de Mink, Bob Boerdam en Herman Niens.
De bezoekers kwamen werkelijk overal vandaan, uit Groningen, Heelsum (bij Arnhem), Hasselt, Diepenveen en velen natuurlijk vanuit de regio.
Vele fans wisten ook nu weer ‘Het Boskamp’ te vinden. Ook anderen werden nieuwsgierig gemaakt door de media. Zo was het succesvolle koor op zondagmorgen nog te beluisteren op RTV Oost. De genoemde uitstraling – genoemd in diverse persberichten – heeft het koor zeker waar gemaakt.

‘The Fields of Athenry’ met Herman van Til als solist maakte indruk. En het slot met enkele fantastische meezingers met René Wibier en Bob Boerdam als solisten bracht een heel mooi en aangenaam sfeertje te weeg.

Willy Schrijver van ‘Het Boskamp’ roemde ook het aangename sfeertje. In december is het koor ‘de Stuwzangers’ wederom te gast bij ‘Het Boskamp’.

Ook was er deze middag aandacht voor de Rabobank Clubkas Campagne ‘Clubhart’. De komende week kan er gestemd worden door klanten bij de Rabobank Vaart en Vechtstreek.
Stemmen op ‘de Stuwzangers’ zou wel heel mooi zijn. De komende week stemmen dus!

Willy van Het Boskamp gaf ook nog even aan dat op 2e Paasdag een muzikale middag wordt verzorgd door het Songs van Toen koor ‘de Jonkvrouwen’ uit Zwolle en …… ook o.l.v. Flip Jonkman. Ook dit is reeds een traditie. (aanvang 14.30 u.)

Een volgend openbaar optreden van ‘de Stuwzangers’ kunt U verwachten op zaterdag 7 april – aanvang 14.00 u. – bij Het Roode Hert te Dalfsen. Een zangmiddag ten bate van de Alzheimerstichting.
Vele bezoekers bleven nog lang ‘napraten’ zondagmiddag! Het was ook heel gezellig!

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.