erwin nyhoff scoort ook bij bewoners stevenskamp

De koffiezaal was tot op de laatste stoel bezet. De Heetense zanger had desgevraagd zijn repertoire wat aangepast en ook het geluid uit de boxen was wat zachter afgesteld. Erwin sprak de bewoners ook in het dialect toe, wat bijzonder werd gewaardeerd. Met een gevarieerd repertoire droeg hij bij aan een oergezellige muzikale middag.

Nyhoff beleefde naar zijn zeggen zelf ook veel plezier aan het feit dat hij voor deze doelgroep zijn muzikale kunsten ten gehore mocht brengen. “Ik had nog nooit in een zorgcentrum opgetreden. Dit was de eerste keer. Ik vond het leuk om te doen en zag dat mensen het leuk vonden. Dat maakte mij blij. Toen ze me hiervoor vroegen, heb ik direct ja gezegd en de liedjes uitgekozen. Het werd een medly van min of meer herkenbare Nederlandse liedjes. De mensen vonden het prachtig.”

Corrie is het helemaal met hem eens. “Nyhoff presenteert zich al heel anders. Ziet er voor de bewoners ook wat anders uit met zijn gitaar dan dat ze doorsnee van een muzikant gewend zijn. En je ziet het, de mensen vinden het leuk. Ze genieten met volle teugen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.