erwin java neemt afscheid van king of the world op ribs and blues

Java maakte in het verleden furore als lid van Cuby and the Blizzards en Herman Brood & His Wild Romance. Als hij tijdens het komende Ribs en Blues 2018 het podium opkomt, zal dat voor de tiende keer zijn. Java heeft besloten om zich te richten op andere activiteiten zoals zijn soloproject ‘Keepin’ it Real’ en de succesvolle theatertour ‘Johan Derksen keeps the blues alive’, die in ieder geval nog tot medio 2019 doorloopt.

Tot en met 20 mei maakt Java zijn staande verplichtingen met zijn oude band af. King of the World gaat daarna door met een tijdelijke vervanger, waarna de drie resterende bandleden zich gaan beraden over de definitieve invulling van Erwins plek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.