ernstig ongeluk bij haarle n35 afgesloten

Dat meldt RTV Oost.

Het ongeluk gebeurde rond half zes ter hoogte van de kruising met het Goudzoekerspad. De weg is dicht tussen de Salland-Twentetunnel en afslag Haarle. Een traumahelikopter is opgeroepen om assistentie te verlenen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De weg is vermoedelijk tot elf uur dicht.

In de afgelopen maanden gebeurden er meerdere ongelukken op exact dezelfde locatie, waarvan twee dodelijke ongelukken. Anderhalve maand geleden kwam een 73-jarige vrouw uit Nijverdal om het leven bij een ongeluk op dezelfde plek. Begin dit jaar kwam een 39-jarige automobilist uit Amsterdam om het leven bij een frontale botsing.

Update 9.09 uur: Bij het ongeval van dinsdagochtend is een 31-jarige man uit Nijverdal om het leven gekomen. Dat meldt de Politie Hellendoorn.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/wmFYMJtjK-A”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.