Home / archiefcentraal / eerste rondgang snipperroute door buitengebied raalte

eerste rondgang snipperroute door buitengebied raalte

Woensdag was de enorme versnipperaar aan het werk op de Ramelerdijk, waar ook wethouder Frank Niens een kijkje nam. Bij elkaar is inmiddels zo’n 1000 m3 snoeihout opgehaald, ongeveer evenveel als de inhoud van twee buitenzwembaden.

Het lukt de gemeente net niet om alle adressen in een week langs te gaan. Ook zijn sommige stukken land momenteel nog te nat en moet de versnipperaar later terugkomen. Een enkele keer wordt toch nog verkeerd materiaal aangeboden, zoals boompalen en stobben. Die worden niet meegenomen. Begin december is de volgende snipperroute.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.