eerste rondgang snipperroute door buitengebied raalte

Woensdag was de enorme versnipperaar aan het werk op de Ramelerdijk, waar ook wethouder Frank Niens een kijkje nam. Bij elkaar is inmiddels zo’n 1000 m3 snoeihout opgehaald, ongeveer evenveel als de inhoud van twee buitenzwembaden.

Het lukt de gemeente net niet om alle adressen in een week langs te gaan. Ook zijn sommige stukken land momenteel nog te nat en moet de versnipperaar later terugkomen. Een enkele keer wordt toch nog verkeerd materiaal aangeboden, zoals boompalen en stobben. Die worden niet meegenomen. Begin december is de volgende snipperroute.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.