easter indoor springwedstrijd in manege de luttenberg

Het programma biedt voor zowel amateurs als professionals ruim de gelegenheid om aan hun trekken te komen. Het parcours wordt gebouwd door internationaal parcoursbouwer Jos Brinkman. Vrijdag wordt er van start gegaan met de klassen: BB, B en L. Zaterdag gaan de eerste combinatie van de klassen BB om 9.00 uur van start, gevolgd door de klassen B, L, M, Z en ZZ. Mocht je geprikkeld zijn om de wedstrijd in de manege mee te maken en de sfeer te proeven: de entree is gratis.

Informatie over het programma, starttijden en deelnemers zie: staging2.startlijsten.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.