Home / archiefcentraal / dierckxsens menswear in raalte geopend

dierckxsens menswear in raalte geopend

In totaal hangen er in Raalte circa zeshonderd kostuums in diverse wol- en mengkwaliteiten. Dierckxsens voert merken als State of Art, NZA, Olymp, Born with Appetite, Meijer, Braend etc. In verband met de opening zijn de kostuums en colberts zeer scherp geprijsd (zie de advertentie elders in deze krant). Uiteraard heeft Dierckxsens ook openingsaanbiedingen in broeken, overhemden, schoenen etc. De nieuwe locatie in Raalte is de derde vestiging van Dierckxens Menswear. Het herenmodebedrijf heeft ook zaken in Meppel en Hoogeveen.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.