de linderte wint fair play prijs schoolhandbaltoernooi

De sporters speelde voor het eerst in het nieuwe sportcentrum van Tijenraan. 

De winnaar van de Fair Play prijs werd de Linderte uit Raalte. De winst van het schoolhandbaltoernooi ging zowel bij de meisjes als de jongens naar de Rietkraag uit Raalte. In beide finales werd gewonnen van de Gerardus Majellaschool, die bekers voor de tweede plaats mee naar Broekland namen. De derde plaats was bij de meisjes voor De Linderte uit Raalte en bij de jongens voor de Bernadetteschool uit Heeten.

Fair Play prijs en sportief gedrag
De Fair Play prijs werd door de organiserende handbalvereniging Kwiek uitgereikt aan de leerlingen van de Linderte. Alle scholen scoorden hoog op het gebied van Fair Play, maar de school uit Raalte scoorde net iets beter dan de overige deelnemende basisscholen. Handbalvereniging Kwiek en Sportbedrijf Raalte waren trots op de grote opkomst (er deden maar liefst 23 teams mee, waaronder heel veel jongensteams) en het sportieve gedrag tussen de verschillende scholen en teams. Zo werden bijvoorbeeld na afloop van iedere wedstrijd netjes de handen geschud en de scheidsrechters bedankt voor de goede leiding.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.