de amsterdam klezmer band in het hoftheater

Amsterdam Klezmer Band. Foto: Fred van Diem

De nieuwe theatershow van de Amsterdam Klezmer Band, ‘Septacost’, is meer dan een klezmerparty, het is een balans tussen melancholie en euforie. Het is een multimediale voorstelling en het heeft naast uitbundigheid ook een weemoedige kant. De muziek biedt gelukkig troost en werkt louterend. Het decor zit vol verrassingen met videoprojecties die onderdeel uitmaken van het verhaal en de muziek. De Amsterdam Klezmer Band bestaat al twintig jaar en heeft opgetreden in meer dan dertig landen.

Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten à 19,50 zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl

Erica Bruin
De leerlingen van pianolerares Erica Bruin verzorgen op zondagmiddag 25 maart een concert in de foyer van het HOFtheater. Het publiek kan genieten van muziek in diverse genres: klassiek, pop, blues/rock en easy listening. Het gaat niet alleen om pianomuziek, ook andere instrumenten zijn te horen. De te spelen nummers worden voorzien van toelichtingen. Aanvang is om 14.30 uur. De entree is gratis. Iedereen is welkom.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.