dalmsholter toneelclub binnenkort weer op de planken

Het verhaal speelt zich af in de werkkamer van baron Eduard en barones Jacoba. De barones heeft een oproep geplaatst voor nieuw personeel. De vrijgezelle sollicitanten Jannes en Geesie worden beide aangenomen, maar de barones denkt dat ze een echtpaar zijn. Dat gegeven zorgt voor verwarring. Beiden wringen zich in allerlei bochten om de barones in de waan te laten. Ze hebben ook nog eens de handen vol aan de barones die kunst verzamelt en de baron die geregeld in de bonen is.

De voorstellingen beginnen alle drie om 20.00 uur. De entree bedraagt 7 euro. Men kan kaartjes reserveren via tel. 0572-372552 (tussen 18.00 en 19.00 uur) of via e-mail: toneeldalmsholte@gmail.com. Kaartjes die om 19.45 uur niet zijn afgehaald aan de kassa worden in de vrije verkoop gedaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.