cda zet olst wijhe in beweging

Onder aanmoediging van Maurits von Martels en de lokale CDA-afdeling, rende Eddy van Heijum samen met CDA kandidaat-raadslid Elleke Steenbergen een rondje rond de kerk in Wijhe. Met deze sportieve actie laat het CDA zien dat ze de komende jaren Olst-Wijhe in beweging wil zetten.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/bwt0HWhY47k”]

Bewegen is belangrijk. Het houdt de fysieke conditie op peil en is een laagdrempelige manier om met mensen in contact te zijn. “Mensen voelen zich prettig en beter in hun vel als ze genoeg bewegen”, licht Elleke Steenbergen toe. “Hierbij is het niet zo dat voldoende beweging betekent dat iedereen een marathon moet kunnen lopen. Een wandeling in de gezonde buitenlucht is net zo goed belangrijk. Wel is het zo dat mensen die lid zijn van een sportvereniging over het algemeen langer blijven sporten dan mensen die in hun eentje in beweging zijn. Daarom vindt het CDA Olst-Wijhe het belangrijk dat de sportverenigingen laagdrempelig toegankelijk zijn. Wij willen ons de komende jaren dan ook graag inzetten voor het toekomstbestendig houden van de sportverenigingen. Eén van de punten waar wij hierbij op inzetten is bestuurlijke ondersteuning en samenwerking tussen de verschillende verenigingen.”

Onder luide aanmoedigingen van de lokale CDA-afdeling bereiken Van Heijum en Steenbergen de finish. Waar het enthousiaste kamerlid Maurits von Martels ze opwacht. “Goed gedaan!”, roept hij enthousiast. “Het CDA zet Olst-Wijhe in beweging!”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.