cda raalte bezocht de plaskerk voor het project de plaskerk en haar omgeving

Dit bijzondere project is tot stand gekomen doordat er verbindingen zijn gelegd vanuit de geloofsgemeenschap van de Plaskerk met de stichting archivariaat Bentinck-Schoonheten en Landschap Overijssel t.a.v. Boetelerveld. Dit om tot een project te komen waarin de fresco’s van de Plaskerk voor de toekomst behouden worden.

Dit had niet tot stand kunnen komen zonder de subsidies van de gemeente Raalte en de Provincie Overijssel. De aandacht die de CDA-fractie Raalte voor dit project met de verbindingen die zij hebben met de statenleden van de Provincie, hebben ervoor gezorgd dat dit unieke project begin april van start kan gaan.

Het CDA is de plaatselijke partij bij uitstek en kan altijd rekenen op de steun van Provinciale en Landelijke partij genoten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.