burgerbelangen praat inwoners van raalte noord over kruispunt bos

Voor BurgerBelangen is dat aanleiding om de inwoners te informeren. “Het mooie van deze plannen is dat doorstroming op het kruispunt zelf een flinke impuls krijgt en wat ons betreft kan dat zo snel beginnen. Maar ook de positie van de fietsers en de belangen van de inwoners van Raalte-Noord moeten goed geborgd zijn”.

BurgerBelangen staat van 9 tot circa 13 uur met een stand of tafel bij de carpoolplaats van Kruispunt Bos. En bovendien staat een groep nabij de tunnel/rotonde in de Ganzeboomlaan.

De partij wil graag van de inwoners weten wat zij vinden van de plannen rond Kruispunt Bos. De meningen van de inwoners zullen ingebracht worden tijdens de extra ingelaste raadsvergadering van 8 maart over dit onderwerp.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.