boertie optiek viert 85 jarig bestaan met nieuw varilux center

Op de begane grond heeft het Varilux Experience Centre een nog grotere rol gekregen. Daar ligt het accent op persoonlijke analyses, advies en montage van brillen met glazen van Varilux. Met aandacht voor mode en trends op het gebied van monturen. Boertie Optiek is op koopzondag 25 maart extra geopend. Dan presenteert de zaak de nieuwe collectie van merken als Lafont, Penn&Ink, Face a Face en Tom Ford. De zaak is gevestigd aan de Marktstraat 18 in Raalte.Het 85-jarig bestaan wordt van 20 tot en met 25 maart gevierd met diverse acties en aanbiedingen.

Kader met raster: Hoog bezoek

Op dinsdag 20 februari heeft een kleine delegatie van Essilor Frankrijk en Nederland, wereldwijd leverancier en uitvinder van onder andere Varilux brillenglazen, een bezoek gebracht aan de vernieuwde winkel van Boertie Optiek. Ewald: “We zijn trots dat we met onze opvallende Varilux Experience corner een inspiratie mogen zijn voor de rest van de Europese optiekmarkt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.