Home / archiefcentraal / bibliotheek salland presenteer jezelf in een minuut

bibliotheek salland presenteer jezelf in een minuut

En je wilt daarbij ook nog een goede indruk maken. Maar hoe doe je dat? Tijdens de gratis workshop ‘Presenteer jezelf in een minuut’ helpt Eriswerk.nl werkzoekenden om zichzelf kort en krachtig te presenteren (pitchen). Eriswerk.nl organiseert deze workshop in samenwerking met de Bibliotheek Salland. De workshop vindt plaats op woensdag 19 maart van 19.00 tot 20.00 uur bij Bibliotheek Salland. Deelname is gratis en voor iedereen die zijn/haar kansen op een baan wil vergroten.

Over de workshop Daniëlle Poppe van Eriswerk.nl uit Raalte legt uit. ‘Hoe je jezelf presenteert maakt veel uit. Hiermee kan je je kansen vergroten, of juist niet… Daarom is het goed om dit te oefenen, bijvoorbeeld in onze workshop. Als uitzendbureau weten wij waar op te letten. Daarom krijgen deelnemers veel praktische tips in de workshop en gaan we vooral aan de slag. Gratis en zonder verdere verplichtingen.’ Meer informatie Ga naar www.bibliotheeksalland.nl en www.eriswerk.nl

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.