bekende nederlanders op bezoek bij scholen uit de regio

Op donderdagmiddag 15 maart komt de bus naar het Carmel College in Raalte. Tijdens de Week worden er ook gastlessen gegeven op Reggesteyn in Nijverdal en het Greijdanus College in Hardenberg. Bekende Nederlanders als Vincent Visser, Barry Paf en Rein van Duivenboden zijn hierbij aanwezig.

Tijdens de gastlessen vertellen de ambassadeurs uit zorg en welzijn over hun beroep: wat is er leuk of juist niet leuk aan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen en welke opleiding hebben ze gevolgd? Op deze manier kunnen jongeren kennis maken met beroepen in zorg en welzijn. In de toekomst liggen daar volop kansen en er is meer te doen dan alleen ‘billen wassen’. De BN-ers zijn aanwezig om de gastles extra speciaal te maken. Zij vertellen over hun eigen ervaring met zorg en welzijn en gaan natuurlijk ook op de foto met de jongeren. Brugklas acteur Vincent Visser komt op maandag 12 maart naar Nijverdal en radio-dj Barry Paf gaat op donderdag 15 maart naar Hardenberg. 

Lespakket 
In het najaar van 2017 is het nieuwe lespakket gelanceerd voor middelbare scholen. Het lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’ informeert, inspireert en interesseert jongeren voor de sector zorg en welzijn. Geen stoffige, saaie lessen, maar digitaal, interactief en fris. Het boegbeeld van het nieuwe lespakket is acteur en presentator Tim Haars. Hij is bekend geworden met de rol van Gerrie van Boven in het sketchprogramma New Kids. Tijdens de bustour wordt ook aandacht gevraagd voor het nieuwe lespakket.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.