bas nijhuis leidt kraker in broekland

Op de bruiloft van Broekland 4 speler Rens Berghuis ontmoette Bas het team van Rens. Bas vierde de bruiloft mee. Als tegenprestatie beloofde hij een wedstrijd te fluiten. Landelijke en regionale media kwamen op de wedstrijd af. Zou Broekland 4 winnen? Een poll via Facebook schatte dat percentage op slechts 40 procent. Na negentig minuten vertoonde het scorebord echter een stand van 5 – 0 voor dat team. De arbiter hoefde slechts één keer geel te geven. Die was voor een verdediger van Broekland 4, Ronnie Doorn. Hij mocht de gele kaart houden, waarop Bas Nijhuis schreef dat die kaart zeer terecht was. Man of the match was Stephan Bouwhuis die vier van de vijf doelpunten maakte.

Bas werd na de wedstrijd getrakteerd op een fles echte Broeklander Beerenburg van de weduwe Hoppen en twee bossen wortels voor zijn ezels. Ondanks het verlies van Broekland 5 beleefden beide teams een gezellige derde helft in de sportkantine. Ook Bas had geen haast om zijn terugreis te aanvaarden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.