azerty en de gemeente raalte investeren in ict branche

De grote behoefte aan contentmedewerkers komt door de groeiende online ICT-branche. Een contentmedewerker vult websites met inhoudelijke informatie. De opleiding biedt geen baangarantie, maar inwoners worden opgeleid binnen een branche waarin veel werk verwacht wordt.

Azerty
Azerty is een bedrijf in de online ICT-branche en is gevestigd in Raalte. Tijdens de opleiding richt Azerty een werkplek in en verzorgt de begeleiding. Daar staat tegenover dat de kandidaat kennis opdoet over contentbeheer en zich ontwikkelt tot een volwaardige contentmedewerker op één van de drie niveaus: junior, medior of senior. Aan het eind van het traject ontvangt de kandidaat een certificaat met het behaalde resultaat.

Opleidingstraject

Het opleidingstraject duurt 3 maanden en start op 4 april. Ben jij 24 tot 32 uur per week beschikbaar en gemotiveerd om te leren? Stuur dan je cv naar klaas.klein@raalte.nl o.v.v. aanmelding opleiding Azerty. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op dinsdag 20 maart van 9.30 tot 11.00 uur organiseert Azerty een voorlichtingsbijeenkomst voor de kandidaten. Daarna maakt Azerty een afspraak met je voor een gesprek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.