appen met vvd olst wijhe over de lokale politiek

Mensen met vragen en opmerkingen over de gemeente in het algemeen en de VVD Olst-Wijhe in het bijzonder kunnen hiervan gebruikmaken. “Op deze manier willen we de politiek dichtbij de inwoners brengen”, aldus VVD-raadslid Arnold Nijland.

Mensen kunnen hun ‘appje sturen’ naar 06 1933 2860.

“Een veelgehoorde klacht is dat de gemeenteraad ‘maar wat doet’ en slecht luistert naar de inwoners”, zegt Arnold Nijland, VVD-raadslid en bedenker van de WhatsApp. “Als lokale partij staan we dichtbij de inwoners en bedrijven in Olst-Wijhe, maar we kunnen niet iedereen persoonlijk spreken. Om toch zo laagdrempelig mogelijk te werken en mensen te informeren waar wij als liberale partij voor staan, hebben we het speciale WhatsApp-nummer 06 1933 2860 opengesteld. Inwoners kunnen de VVD Olst-Wijhe appen met vragen over de gemeentepolitiek, over VVD-standpunten en ons verkiezingsprogramma. We doen ons best om alle vragen en reacties zo snel mogelijk te beantwoorden.”

Contact dichtbij de inwoners zoeken past volgens Nijland heel goed bij de lokale VVD: “In ons verkiezingsprogramma staat dat we voorstander zijn van een bottom-up democratie waarin inwoners worden uitgedaagd tot meedenken, meepraten en meedoen. Via de WhatsApp willen we dit makkelijker maken.”

De VVD maakt zich in haar verkiezingsprogramma onder andere sterk voor lage lasten, een veilige leefomgeving, energieneutrale kernen en een gastvrije gemeente waar ruimte is voor initiatief en innovatie.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.