anton weertman vervoert in laatste rit 450 000e passagier buurtbus heino

Het ging om Elvira Reumer uit Laag Zuthem. Zij kreeg bloemen en een cadeaubon aangeboden uit handen van Anton. In Heino aangekomen pakte Anton voor de laatste keer zijn kaartjesplank en geldkistje in, stapte bij het 14-april plein uit om vervolgens de sleutels van de bus te overhandigen aan zijn opvolger Will ten Voorde. Anton en zijn vrouw Annie kregen daarna ook een bosje bloemen aangeboden, waarna een gezellige nazit in Marktzicht volgde.

Het officiële afscheid van Anton vindt plaats tijdens de komende jaarvergadering. Met hem neemt een echte professionele chauffeur afscheid. Anton heeft bijna zijn hele werkzame leven achter het stuur doorgebracht: als vrachtwagen-, bus- en touringcarchauffeur. Sinds april 2004 was hij actief voor de buurtbus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.