afscheid van twaalf raadsleden in olst wijhe

Op de zeventien raadszetels die de gemeente heeft, hadden de afgelopen vier jaar maar liefst 26 personen gezeten, aldus de burgemeester. Hij zwakte dat af door de namen van de drie wethouders op te noemen als afzwaaiers en had daarmee de lachers op zijn hand.

Hij gaf de vertrekkende raadsleden een presentje ter herinnering aan deze periode waarin zij als volksvertegenwoordiger hebben opgetreden. De nieuwe raadsleden worden aanstaande donderdagavond om 20.00 uur welkom geheten in een eveneens openbare raadsvergadering. De burgemeester nodigde iedereen uit om dan aanwezig te zijn.

De vergadering terugkijken kan via deze link. Na ongeveer een half uur bedankt Strien de raadsleden voor hun dienst. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.