abbott en olster markt krijgen bezoek van vvd kamerlid azmani

Tweede Kamerlid Malik Azmani brengt vrijdag 16 maart 2018 een bezoek aan Olst.

Bij de fabriek van Abbott in Olst worden dagelijks hoogwaardige medicijnen gemaakt. Abbott is de grootste werkgever in de gemeente en daarom belangrijk voor de lokale economie. VVD-wethouder en lijsttrekker Bosch: “Wat mij met name aanspreekt, is dat Abbott volop investeert in innovatie en in kennis. Dat is niet alleen goed voor het bedrijf, maar ook voor de omgeving. De nieuwe leiding van Abbott wil het bedrijf bovendien dichter bij de Olster samenleving brengen. Zo heeft het bedrijf het theaterstuk ‘Operatie IJssellinie’ dat afgelopen zomer op landgoed De Haere werd opgevoerd, gesponsord. Ook is Abbott supporter van de Cittaslow-beweging. Ik ben er trots op dit bedrijf, dat al decennia in Olst gevestigd is, te mogen laten zien aan Malik Azmani.”

Na het bezoek aan Abbott vertrekken Azmani en Bosch naar de markt in Olst waar ze een ‘bakkie doen’ met marktbezoekers. Bosch: “Bijna op de kop af vier jaar geleden werd de weekmarkt van Olst uitgeroepen tot de beste markt van ons land in de categorie kleine markten. Azmani deed toen ook Olst aan. Niet verwonderlijk, want op de Olster markt is het altijd gezellig. Een mooie plek dus om Azmani opnieuw kennis te laten maken met inwoners van Olst-Wijhe en andersom.”
Het bezoek van Malik Azmani aan Olst begint vrijdag 16 maart om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.