aadje piraatje viert feest in podium heino

Ton Meijer vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. Samen met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Leer alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren.

Het eerste verhaal dat Ton vertelt gaat over Aadje zijn verjaardag en deze vieren ze samen zingend. Daarna zal Ton een tand laten trekken door het publiek, Aadje heeft namelijk last van een wiebeltand! Ook bootsen de kinderen met behulp van een nep zee een storm na en doen ze zeebeen oefeningen.

Deze familievoorstelling, voor iedereen vanaf 4 jaar, is op zondag 11 maart om 15.00 uur te zien in Theater Podium Heino. Kaarten kosten € 7,00 en kunnen online gekocht worden op staging2.podiumheino.nl of bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.