Home / archiefcentraal / zwembad tijenraan vanaf zaterdag weer open

Aanstaande zaterdag heropent Sportbedrijf Raalte de deuren van zwembad Tijenraan. De afgelopen dagen is er hard gewerkt aan de zwembaden en zijn alle onvolkomenheden aangepast. Hiermee kan de veiligheid van de bezoekers gegarandeerd worden en daarom wordt het zwembad vanaf zaterdag weer in gebruik genomen.

zwembad tijenraan vanaf zaterdag weer open

Ook de controles door de Veiligheidsregio zijn afgerond, echter kwamen daar nog wel een aantal verbeterpunten naar voren. Die verbeterpunten worden de komende tijd uitgevoerd. Zo wordt de signalering van het alarmsysteem verbeterd en wordt het volume van de alarmering nog verhoogd. Tot die tijd worden de werkprocessen rondom het zwembad en in het sportcentrum door het Sportbedrijf aangepast, om ook op dat gebied de veiligheid te kunnen garanderen. Die werkprocessen worden de komende dagen verder uitgewerkt en uitgebreid geoefend met het voltallige personeel.

Komende zaterdag worden de zwemlessen weer opgestart en kunnen de watersportverenigingen ook weer gebruik maken van het zwembad. Zondag zijn er ook weer zwemlessen en is het zwembad recreatief geopend. Vanaf maandag 5 maart starten ook het schoolzwemmen en alle groepslessen weer volgens het reguliere rooster. Alle klanten die de afgelopen weken lessen hebben gemist, worden hiervoor door het Sportbedrijf gecompenseerd.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.