Home / archiefcentraal / wijhe 92 laat jongens kennismaken met handbal

Gastvrij Wijhe '92 wil in het nieuwe seizoen 2018-2019 starten met jongens handbal. Daarom worden in maart vier kennismakingstrainingen georganiseerd. Jongens tussen de 7 en 13 jaar die het leuk lijkt om te handballen kunnen zich aanmelden voor deze trainingen en ontdekken of de sport iets voor ze is.

wijhe 92 laat jongens kennismaken met handbal

De kennismakingstrainingen worden gehouden op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in sporthal De Lange Slag in Wijhe. Op basis van voldoende aanmeldingen kunnen in het nieuwe seizoen de volgende leeftijdscategorieën gestart worden: E-jeugd: 8 t/m 10 jaar en/of D jeugd: 11 t/m 12 jaar. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de kennismakingstrainingen via wijhe92@handbal.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.