Home / archiefcentraal / vvd olst wijhe presenteert verkiezingsprogramma dichtbij

Op zaterdag 24 februari ontvingen de eerste zes van de kandidatenlijst het VVD Olst-Wijhe verkiezingsprogramma ‘Dichtbij’ uit handen van het VVD-bestuur. Met dit programma zet de VVD Olst-Wijhe in op beheersing van de lokale lastendruk, veiligheid rond huis en haard, goede zorg dichtbij, een innovatieve infrastructuur en kansen op het gebied van recreatie, sport en cultuur.

vvd olst wijhe presenteert verkiezingsprogramma dichtbij

“De VVD wil extra aandacht voor de lokale geschiedenis en cultuur en nieuwe recreatiemogelijkheden bij de IJssel in Olst en in Wijhe”, aldus Lijsttrekker en huidig VVD-wethouder Anton Bosch.

De titel van het verkiezingsprogramma, ‘Dichtbij’, verwijst volgens Bosch naar de korte lijnen in de gemeente tussen inwoners, organisaties, ondernemers en de gemeente. “Het is onze ambitie dat alle inwoners de gemeente als dichtbij zullen ervaren, én andersom. Met ‘Dichtbij’ willen we inwoners stimuleren om zaken zelf op te pakken of te organiseren. Daarmee gaan we terug naar de menselijke maat: we kennen elkaar en we helpen elkaar.”

Nieuwe gezichten
Eerder al maakte de VVD Olst-Wijhe de kandidatenlijst voor de verkiezingen bekend. Achter lijsttrekker Anton Bosch staat Hans Olthof uit Olst. Nummers 3, 4 en 5 zijn nieuwe gezichten: Erna ter Haar (Welsum) Stefan Groote Schaarsberg (Wijhe) en Margriet Wegman (Wesepe). De top-6 wordt gecompleteerd door zittend raadslid Arnold Nijland (Wesepe). De totale VVD-kandidatenlijst bestaat uit twintig personen.

Kijk voor meer informatie op www.vvdolstwijhe.nl

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.