vvd olst wijhe presenteert verkiezingsprogramma dichtbij

“De VVD wil extra aandacht voor de lokale geschiedenis en cultuur en nieuwe recreatiemogelijkheden bij de IJssel in Olst en in Wijhe”, aldus Lijsttrekker en huidig VVD-wethouder Anton Bosch.

De titel van het verkiezingsprogramma, ‘Dichtbij’, verwijst volgens Bosch naar de korte lijnen in de gemeente tussen inwoners, organisaties, ondernemers en de gemeente. “Het is onze ambitie dat alle inwoners de gemeente als dichtbij zullen ervaren, én andersom. Met ‘Dichtbij’ willen we inwoners stimuleren om zaken zelf op te pakken of te organiseren. Daarmee gaan we terug naar de menselijke maat: we kennen elkaar en we helpen elkaar.”

Nieuwe gezichten
Eerder al maakte de VVD Olst-Wijhe de kandidatenlijst voor de verkiezingen bekend. Achter lijsttrekker Anton Bosch staat Hans Olthof uit Olst. Nummers 3, 4 en 5 zijn nieuwe gezichten: Erna ter Haar (Welsum) Stefan Groote Schaarsberg (Wijhe) en Margriet Wegman (Wesepe). De top-6 wordt gecompleteerd door zittend raadslid Arnold Nijland (Wesepe). De totale VVD-kandidatenlijst bestaat uit twintig personen.

Kijk voor meer informatie op staging2.vvdolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.