vvd kamerlid remco dijkstra op werkbezoek in raalte

“De VVD heeft altijd de wens gehad om de N35 te verbeteren tot een volwaardige snelweg. Voor de korte termijn heeft de VVD in de Tweede Kamer geld beschikbaar gesteld om de veiligheid op N-wegen verder te vergroten aan de hand van risico’s”, aldus Remco Dijkstra.
Deze maatregelen worden komend en volgend jaar door rijkswaterstaat uitgevoerd.

“Als lokale VVD fractie blijven we constant om aandacht vragen voor de N35 en vooral Mariënheem bij onze provinciale en landelijke collega’s. Dit soort werkbezoeken helpen ons om de noodzaak voor een rondweg wederom te laten zien en het verhaal duidelijker op de kaart te krijgen”, vertelt Alexander Kreule.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.