Home / archiefcentraal / vvd kamerlid remco dijkstra op werkbezoek in raalte

Maandag 5 februari is VVD tweede kamerlid Remco Dijkstra op werkbezoek geweest in Raalte. Samen met de lokale VVD fractievoorzitter en lijsttrekker Alexander Kreule en Gert Brommer (provinciale VVD fractie) is hij bij diverse plekken langs de N35 geweest. Dit om de noodzaak van de geplande veiligheidsmaatregelen te laten zien maar ook om te praten over de toekomst van de N35.

vvd kamerlid remco dijkstra op werkbezoek in raalte

“De VVD heeft altijd de wens gehad om de N35 te verbeteren tot een volwaardige snelweg. Voor de korte termijn heeft de VVD in de Tweede Kamer geld beschikbaar gesteld om de veiligheid op N-wegen verder te vergroten aan de hand van risico’s”, aldus Remco Dijkstra.
Deze maatregelen worden komend en volgend jaar door rijkswaterstaat uitgevoerd.

“Als lokale VVD fractie blijven we constant om aandacht vragen voor de N35 en vooral Mariënheem bij onze provinciale en landelijke collega’s. Dit soort werkbezoeken helpen ons om de noodzaak voor een rondweg wederom te laten zien en het verhaal duidelijker op de kaart te krijgen”, vertelt Alexander Kreule.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.