Home / archiefcentraal / vrouwen van nu wijhe huldigt leden

Tijdens de jaarvergadering van de vrouwen van NU op 14 februari werden maar liefst zeven jubilaressen gehuldigd. Het waren de dames Jannie Kiezebrink-ter Weele en Gerry v.d. Vegt-Dokman voor hun 25 jarig lidmaatschap; Hennie Goejer-During, Hennie Otterman-Koersen, Toos Teunissen-Koot en Alie Smeenk-te Winkel voor hun 40 jarig lidmaatschap en Gerda Haagen-Bosch voor haar 50 jarig lidmaatschap.

vrouwen van nu wijhe huldigt leden

Aan hen werd, zoals het hoort, een mooi bloemstuk uitgereikt. Zij zijn gedurende deze jaren op verschillende terreinen actief geweest voor Vrouwen van NU, en enkele nog steeds. Ook kregen alle dames, die op enigerlei wijze actief zijn geweest afgelopen jaar een bloem.

Ook vonden er verkiezingen plaats, de huidige bestuursleden zijn weer opnieuw gekozen en 2 dames hadden zich aangemeld als nieuw bestuurslid en er werd unaniem mee ingestemd dat ze ook daadwerkelijk zitting nemen. Ze werden welkom geheten met een bos bloemen.

Het bestuur bestaat nu uit: Hennie Niehoff, voorzitter; Gerry Oosterink, secretaresse; Antoinette van Reekum algemeen lid; Sieny Littink penningmeester (nieuw); Lenie de Jager 2e penningmeester; Elly Luttikholt algemeen lid (nieuw).

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.