vrijwilligers in wijhe verzamelen zwerfvuil in kinderwagen

De kinderwagen staat aan de gemeentewerf in Wijhe en is beschikbaar voor iedereen die zwerfvuil wil opruimen.

Initiatief
Het initiatief kwam van Karin van de Riet. Op de inspiratieavond over zwerfafval in november gaf zij aan dat het handig zou zijn om een kinderwagenonderstel met een grote bak te hebben, zodat het veel makkelijker wordt om zwerfvuil op te ruimen. “Je hebt dan geen zware vuilniszak in de hand en hebt je handen vrij voor het rapen van zwerfvuil” aldus Karin.

Mooi Schoon
De zwerfvuilkinderwagen is gemaakt door een van de Mooi Schoon-begeleiders. Mooi Schoon is het zwerfvuilprogramma van ROVA waarin de gemeente Olst-Wijhe samen met zeventien andere ROVA-gemeenten participeert. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.