voorleeskampioenen uit gemeente raalte en olst wijhe zijn bekend

In de gemeentelijke voorrondes streden de schoolkampioenen van 16 scholen uit gemeente Raalte en 12 scholen uit gemeente Olst-Wijhe. De deelnemers kwamen uit de groepen 7 en 8. De voorronde voor Raalte was op woensdag 7 februari in KBS de Linderte. Tim Groote Stroek van De Linderte (Raalte) en Noah Schotman van De Dolfijn (Heino) wonnen de voorronde en gaan door naar de regionale ronde.

Voor Olst-Wijhe was de voorronde een week later, op 14 februari in Obs De Peperhof in Wijhe. Luna Herder van K.B.S. St. Jozef won de voorronde en gaat voor Olst-Wijhe naar de regionale ronde. De gemeentelijke voorleeskampioenen van Raalte en Olst-Wijhe gaan door naar de Regionale Voorleesronde op 5 maart in het Holstohus te Olst. Hierna volgt een provinciale finale en tot slot de landelijke finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.