voedselwerkplaats in den nul ontvangt subsidie

De Voedselwerkplaats is gevestigd op Landgoed Den Duurschen Hof, waar een permacultuurtuin van 0,9 ha. wordt aangelegd. In de tuin worden fruit, groente en kruiden geteeld. Daarnaast is er ruimte voor natuureducatie voor kinderen en kunnen er mensen begeleid worden die bijvoorbeeld weer een stukje dagritme moeten opbouwen.

In totaal heeft het fonds 75.000 euro uitgereikt aan projecten in de Achterhoek, Salland en Twente. Naast de Voedselwerkplaats op landgoed Den Duurschen Hof hebben ook Sallandse projecten van Stichting Nieuw Sion in Diepenveen en de Bathmense Boerderijmuseum de Pothaar een bijdrage ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.