Home / archiefcentraal / verkiezingsprogrammas raalter partijen nog niet bekend

De gemeenteraadsverkiezingen naderen. Politici gaan de straten weer op en proberen de stem van de kiezer te winnen. Lijstrekkers gaan met elkaar in debat, maar wat willen ze nu eigenlijk voor de komende vier jaar bereiken? Verkiezingsprogramma’s zijn leidend, daaruit moet de kiezer weten welke politieke partij waar voor staat. Een scan over het internet geeft een verbazende conclusie.

verkiezingsprogrammas raalter partijen nog niet bekend

In Olst-Wijhe zijn alle programma’s online te vinden, maar er zijn partijen in Raalte die schijnbaar nog geen visie op de toekomst hebben terwijl ze wel de straten op gaan. Online zijn de programma’s van CDA, PvdA, SP, LA, en D66 te vinden. Op de websites van GroenLinks, Raalte Natuurlijk, Burger Belangen, Gemeente Belangen en de VVD vinden we onder de zoekterm ‘verkiezingsprogramma’ of ‘programma’ niks of alleen programma’s die gaan over de periode 2014 tot 2018. Het roept de vraag op; Waar staan ze voor? En willen deze partijen visieloos de komende jaren in?

Het kan vragen bij u oproepen over kleine en grote zaken. Heeft u vragen voor een partij of aan een individuele kandidaat. Schrijf ze hieronder of stuur een mail naar onderstaand e-mail adres, dan zorgen wij voor het antwoord.

Tevens kunnen ook Sallandse kandidaten mailen. Zij die hun partij nader willen toelichten of die wat te vertellen hebben over hoe zij als partij de komende vier jaar zien. 

Mailen kan naar: 
gerlant@regiobode.nl 

Lees ook

Voorbereidingen voor Open Monumentendag in Olst-Wijhe in volle gang

OLST/WIJHE – Op zaterdag 11 en zondag 12 september staan de landelijke Open Monumentendagen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.