van loevezijn op bezoek bij 60 jarig echtpaar wijnberg

Jos (1929) en Ans Wichers (1931) groeiden beiden op in het grensgebied tussen Lettele en Heeten. Ze waren zelfs buren van elkaar. Maar Jos ging in Heeten naar school en Ans in Lettele. Ze leerden elkaar kennen op de kermis. Hun bruiloft vierden ze op de deel bij Jos’ ouderlijk huis tussen de koeien. Ze verhuisden vervolgens naar Deventer. Het stel kreeg twee kinderen (en inmiddels twee kleinkinderen).

Aanvankelijk werkte Jos als vrachtwagenchauffeur, daarna ging hij naar de fabriek, maar uiteindelijk toch weer terug naar de vrachtwagen. Hij geniet al weer jaren van zijn pensioen. Als hobby heeft hij modelbouw. Ans werkte vroeger onder andere in een hotel en was later fulltime huismoeder. De twee wonen sinds ongeveer 2000 weer in Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.