Home / archiefcentraal / van loevezijn op bezoek bij 60 jarig echtpaar wijnberg

Locoburgemeester Jacques van Loevezijn heeft onlangs een bezoek gebracht aan Jos en Ans Wijnberg in Heeten. De twee vierden eind januari hun 60-jarig huwelijk.

van loevezijn op bezoek bij 60 jarig echtpaar wijnberg

Jos (1929) en Ans Wichers (1931) groeiden beiden op in het grensgebied tussen Lettele en Heeten. Ze waren zelfs buren van elkaar. Maar Jos ging in Heeten naar school en Ans in Lettele. Ze leerden elkaar kennen op de kermis. Hun bruiloft vierden ze op de deel bij Jos’ ouderlijk huis tussen de koeien. Ze verhuisden vervolgens naar Deventer. Het stel kreeg twee kinderen (en inmiddels twee kleinkinderen).

Aanvankelijk werkte Jos als vrachtwagenchauffeur, daarna ging hij naar de fabriek, maar uiteindelijk toch weer terug naar de vrachtwagen. Hij geniet al weer jaren van zijn pensioen. Als hobby heeft hij modelbouw. Ans werkte vroeger onder andere in een hotel en was later fulltime huismoeder. De twee wonen sinds ongeveer 2000 weer in Heeten.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.