tweede leven voor materialen voormalig tijenraan

Dit betekent dat, indien je als vereniging of stichting geïnteresseerd bent in spullen die achtergebleven zijn in het oude Tijenraan, je deze tegen een kleine vergoeding kunt bekijken en ophalen. Dit kan op donderdag 1 maart, van 13.00 tot 16.00 uur. Op dit moment is er onder andere beschikbaar: barkrukken, ladekastjes, stoelen, whitboards, tafels en pionnen.

Let op: het gaat uitsluitend om losse materialen en de gym/speeltoestellen worden niet aangeboden, in verband met het ontbreken van veiligheidscertificering. Dus heb je belangstelling? Kom dan op 1 maart vanaf 13.00 uur naar het oude Tijenraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.