Home / archiefcentraal / tweede leven voor materialen voormalig tijenraan

Begin deze maand is het nieuwe Tijenraan geopend in Raalte. Op dit moment wordt het 'oude' Tijenraan bijna klaar gemaakt voor de verdere ontmanteling en sloop. De Raalter Uitdaging gaat samen met Sportbedrijf Raalte de losse materialen die achtergebleven zijn in het oude Tijenraan een tweede leven geven voor verenigingen en stichtingen uit de gemeente Raalte.

tweede leven voor materialen voormalig tijenraan

Dit betekent dat, indien je als vereniging of stichting geïnteresseerd bent in spullen die achtergebleven zijn in het oude Tijenraan, je deze tegen een kleine vergoeding kunt bekijken en ophalen. Dit kan op donderdag 1 maart, van 13.00 tot 16.00 uur. Op dit moment is er onder andere beschikbaar: barkrukken, ladekastjes, stoelen, whitboards, tafels en pionnen.

Let op: het gaat uitsluitend om losse materialen en de gym/speeltoestellen worden niet aangeboden, in verband met het ontbreken van veiligheidscertificering. Dus heb je belangstelling? Kom dan op 1 maart vanaf 13.00 uur naar het oude Tijenraan.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.