tweede editie samenloop voor hoop gewoon doen

Team de Wandelmoaties

Wie lopen er mee in jullie team:
“Marion Oortwijn, Paul en Ingrid Slootman, Ida Krone, Eric Wilmink, Henk, Thea en Wim van Tolij, Anja Zwakenberg, Gerard en Erna Alferink en Paula Bloo.”

Wat is de reden dat jullie in 2018 weer meedoen?
“Iedereen heeft wel een kennis/familielid die door deze vreselijke ziekte is getroffen. Om daar dan tijdens de SLVH bij stil te staan en actief een bijdrage aan te kunnen leveren, is mooi om te doen. Zeker met deze groep gezellige mensen waar je met een lach en een traan dit kunt delen.”

Wat hebben jullie als het meest indrukwekkende ervaren van de SlvH 2016?
“Eregasten/survivors-ronde! Waarbij je kracht voelt en krijgt.”

Welke voorbereidingen treffen jullie voor 16/17 juni?
“We zijn een samenwerking aangegaan met de Parabool. Wij gaan appeltaarten, boerencake, boterkoek, krentenwegge en kruidkoek verkopen, waarvan een percentage naar het KWF gaat. Volg onze actie op onze facebook pagina de Wandelmoaties.”

Wat wil je meegeven aan mensen /teams die overwegen om ook mee te doen?
“Dit moet je zelf ervaren en beleven! Saamhorigheid, warmte, kippenvel, troost, een lach en een traan, indrukwekkend en in dit alles staat niemand alleen!”

Brandweer Raalte:

Wie lopen er mee in jullie team?
“Bijna alle vrijwilligers, partners en/of kinderen lopen wel mee, zelfs oud brandweerlieden.”

Wat is de reden dat jullie in 2018 weer meedoen?
“Kanker is dichterbij dan je denkt en ook in team Raalte waren er toen, en zijn er nu ook collega’s of partners die dagelijks de gevolgen van deze ziekte ondervinden.”

Wat hebben jullie als het meest indrukwekkende ervaren van de SlvH 2016?
“De start ronde van de survivors was erg indrukwekkend, maar ook de sfeer van saamhorigheid van alle mensen daar voor het goede doel heeft veel indruk gemaakt. Daarnaast ook complimenten voor de organisatie om dit een eerste keer zo neer te zetten.”

Welke voorbereidingen treffen jullie voor 16/17 juni?
“Het is de bedoeling om 26 mei weer een open dag op de brandweerkazerne te houden en daar zoveel mogelijk geld op te halen, we denken nog na over weer iets ludieks op de samenloop zelf.”

Wat wil je meegeven aan mensen /teams die overwegen om ook mee te doen?
“Voor teams die twijfelen, gewoon inschrijven en doen, naast het goede doel is het ook ontzettend leuk om met een team mee te doen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.