Home / archiefcentraal / twee woninginbraken in heino

De afgelopen dagen is er tot twee keer toe ingebroken in Heino. Dieven sloegen toe bij woningen aan De Sikkel en aan De Wanne. In beide gevallen is de woning via de achterzijde binnengedrongen. Dat meldt wijkagent Herman Rienties op Twitter.

twee woninginbraken in heino

De inbraak aan De Sikkel vond plaats op maandag 5 februari tussen 02.00 en 8.50 uur. Bij de woning aan De Wanne werd binnengedrongen tussen donderdag 1 februari om 15.00 uur en dinsdag 6 februari om 17.00 uur. Gezien de tijdstippen is het dus mogelijk dat beide inbraken vlak na elkaar plaatsvonden. Bovendien grenzen beide straten praktisch aan elkaar.

De politie is op zoek naar getuigen. Heb jij iets verdachts gezien of gehoord in de genoemde periode? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.