toneelvoorstellingen van ars longa in heeten

Simon en Emma, de eigenaren van een hotel, vinden het met gemak wel welletjes. Lang genoeg gewerkt, het is nu wel eens tijd voor een welverdiend pensioen. Een eventuele koper is reeds gevonden en nu maar het beste beentje voor zetten, dan komt het wel goed. Maar daar zit hem juist de kneep. Het personeel bakt er eigenlijk maar weinig van. En dan die journalist die met een kritisch stuk roet in het eten dreigt te gooien. En als blijkt dat de koper wel het pand, maar niet het personeel wil overnemen, zijn Simon en Emma toch niet helemaal gerust op een goede afloop.

Aanvang is alle avonden om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro zijn verkrijgbaar bij Dert13n en Bakkerij Bosgoed. Er is op elke avond ook een VIP-Arrangement beschikbaar. Dat is alléén te reserveren bij Dert13n (info@brasseriedertien.nl). Het arrangement bestaat onder andere uit toegang tot het blijspel, diner, drankjes, preview van het blijspel en gereserveerde plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.