Home / archiefcentraal / toneelgroep boerhaar speelt zeven zusters in zaligheid

Vriendengroepen, bewoners van de Boerhaar en ver daarbuiten kijken er alweer naar uit: de volgende voorstelling van toneelgroep Boerhaar. Het begint inmiddels een traditie te worden en uit ervaring weet men dat de jaarlijkse toneelvoorstelling, nu alweer voor de zevende keer, garant staat voor een gezellig avondje uit.

toneelgroep boerhaar speelt zeven zusters in zaligheid

Het toneelstuk ‘Zeven zusters in zaligheid’ is een luchtige komedie in twee bedrijven en gaat over zusters in een nonnenklooster. Zij leven er op los sinds hun oude moeder overste “van het paadje af” is. Maar dat lijkt allemaal over te gaan als er een nieuwe – Vlaamse – moeder komt. Op dezelfde dag dat de nieuwe moeder overste arriveert, komen er nog meer nieuwelingen in de abdij, waardoor de situatie alleen maar ingewikkelder wordt.

De voorverkoop van de kaarten is op zaterdag 17 februari, tussen 10.00 en 12.00 uur, bij de Kluswijs van Gurp op de Boerhaar. De kaarten kosten €6,50 per stuk. De voorstellingen worden gespeeld op vrijdagavond 9 maart, zaterdagavond 10 maart en zondagmiddag 11 maart in zaal Logtenberg op de Boerhaar.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.