tip van energieloket salland als je zonnepanelen neemt doe gas er dan uit

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Zonnepanelen op je dak leveren meer rendement op (tegen de tien procent) dan geld op de bank (max één procent). Dus doen! Hoeveel panelen heb je nodig? Liefst zoveel dat je geen stroom meer hoeft te kopen. Maar bedenk dan ook dat gas in sneltreinvaart je huis uit gaat. Over een jaar of tien is heel Nederland gasvrij. Dus bedenk alvast wat koken op stroom kost, wat een cv-ketel op stroom doet. Maar ook hoe je elektrische auto voltankt.

Als je ruimte genoeg hebt, kunnen jouw panelen al die gaskosten overnemen naar gratis eigen gemaakte stroom. Onze vakmannen kunnen je adviseren.

Gratis energiescan
Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. De scan geeft kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen en geeft inzicht in zelf opwekken. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.