tijenraan raalte nu al gesloten vanwege technische problemen

Op de webiste van Tijenraan zelf schreven zij dat er zaterdagavond bij het discozwemmen bleek dat het nieuwe zwembad niet goed afgewerkt is, wat gezorgd heeft voor sneeën in de voeten van meerdere kinderen. Het blijkt dat er nog cementresten zitten bij de randen, wat zorgt voor de sneeën.

Reden genoeg voor directeur Peter Gras om het zwembad te sluiten. 

Bij gebruik van de rookinstallatie tijdens het discozwemmen is het rookalarm afgegaan, waarbij bleek dat deze niet naar behoren werkt: het alarm was voor onze collega’s en de bezoekers niet duidelijk hoorbaar bij de zwembaden. Bij het verlaten van het zwembad kwamen de sneeën in de voeten van de kinderen aan het licht.

Op korte termijn komt een duikteam naar Raalte om de schade te bekijken en eventueel gelijk actie te ondernemen. Zondag 18 februari en maandag 19 februari zeker gesloten. Alle klanten worden momenteel door onze collega’s geïnformeerd. Maandag 19 februari volgt meer informatie over de sluiting/op. 

[youtube url=”//staging2.youtube.com/embed/7HOd10R0OMM”]

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.