Home / archiefcentraal / tiende editie van cursus leer mij salland kennen

Op 12 maart gaat de tiende editie van de cursus 'Leer mij Salland kennen' van start. Gedurende zes avonden komen de deelnemers van alles te weten over Salland. De cursus is gericht op inwoners van de gemeenten Deventer, Raalte en Olst-Wijhe. Iedereen kan meedoen, zowel geboren Sallanders als 'nieuwe'.

tiende editie van cursus leer mij salland kennen

Ditmaal is er aandacht voor geschiedenis, (agro)economie, kunst, streektaal, landschap, geologie, havezaten, dorpsgemeenschappen, religie en duurzaamheid. Elke cursusavond vindt plaats op een passende locatie; onder andere het Infocentrum in Den Nul, kasteel De Haere, een aardehuis in Olst en het Geert Grootehuis in Deventer.

De bijeenkomsten zijn gepland op de maandagen 12, 19 en 26 maart en 9, 16 en 23 april (telkens van 19.30 tot 22.00 uur). Op zaterdag 21 april staat er tussen 10.00 en 16.00 uur nog een excursie op het programma. De deelnamekosten bedragen 150 euro, inclusief excursie (met lunch).

Aanmelding via info@ijssellandschap.nl of op tel. 0570-635955. De organisatie van de cursus is in handen van werkgroep Leer mij Salland kennen, IJssellandschap en Leader. Zie verder www.ijssellandschap.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.