tiende editie van cursus leer mij salland kennen

Ditmaal is er aandacht voor geschiedenis, (agro)economie, kunst, streektaal, landschap, geologie, havezaten, dorpsgemeenschappen, religie en duurzaamheid. Elke cursusavond vindt plaats op een passende locatie; onder andere het Infocentrum in Den Nul, kasteel De Haere, een aardehuis in Olst en het Geert Grootehuis in Deventer.

De bijeenkomsten zijn gepland op de maandagen 12, 19 en 26 maart en 9, 16 en 23 april (telkens van 19.30 tot 22.00 uur). Op zaterdag 21 april staat er tussen 10.00 en 16.00 uur nog een excursie op het programma. De deelnamekosten bedragen 150 euro, inclusief excursie (met lunch).

Aanmelding via info@ijssellandschap.nl of op tel. 0570-635955. De organisatie van de cursus is in handen van werkgroep Leer mij Salland kennen, IJssellandschap en Leader. Zie verder staging2.ijssellandschap.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.